Hoppa till huvudinnehållet

Utbildning om organisatorisk och social arbetsmiljö

Prevents utbildningar om organisatorisk och social arbetsmiljö hjälper dig att sätta dig in i reglerna om organisatorisk och social arbetsmiljö, och visar hur du kan jobba praktiskt med frågorna så att ert arbetsmiljöarbete blir en framgångsfaktor.

OSA i praktiken – klassrum

Utbildningen är för dig som vill öka dina kunskaper om vad Arbetsmiljöverkets föreskrifter om organisatorisk och social arbetsmiljö innebär i praktiken. Genom övningar och diskussioner lär du dig mer om lagar, regler och ansvar. Du får med dig användbara metoder och konkreta verktyg.

Boka här

OSA i praktiken – webb

Den här digitala utbildningen hjälper dig att förstå reglerna om organisatorisk och social arbetsmiljö, och visar hur du kan jobba praktiskt med olika frågor. Du får tillgång till både svensk och engelsk version av utbildningen, och du har tillgång till utbildningen på obegränsad tid.

Boka här!

”En väldigt givande dag, som gav mig nytt material och inspiration för vidare arbete inom OSA-området. Mycket att ta med vidare, både till chefen och mig själv."

Deltagare i utbildningen OSA i praktiken 2021

Sök stöd för utbildning

Stödet gäller för lärarledda distansutbildningar, webbutbildningar och klassrumsutbildningar. Ni kan också få ersättning för företagsanpassade utbildningar som passar ditt företag.

Sök stöd till utbildning