Hoppa till huvudinnehållet

Kontakt

Om du har frågor är du välkommen att höra av dig! Längst ned på sidan finns information om tillgänglighetsanpassning av våra utbildningslokaler.

Om du har frågor

Om du har frågor får du gärna mejla oss i första hand. Gäller det support för våra webbverktyg och andra produkter behöver vi en beskrivning av problemet och eventuella felmeddelanden du fått. Ju mer information vi får från dig desto lättare är det för oss att felsöka och hitta en lösning. Allmänna frågor och support: kundservice@prevent.se.

Boka en utbildning eller köpa böcker

Bokningar och köp gör du enklast i vår e-handel.

Fakturafrågor

Vid fakturafrågor mejlar du ekonomi@prevent.se. Uppge e-postadress, fakturanummer och ev. organisationsnummer.

Kontakt och öppettider

Mejl: kundservice@prevent.se
Växel 08-402 02 00
Kundservice 08-402 02 20 
Telefontid vardagar 08.30-11.30

Kontaktuppgifter till Prevents anställda

Adress

Prevent
Box 20133
104 60 Stockholm 

Besöksadress samt paket och bud
Södermalmsallén 36
118 28 Stockholm

Organisationsnummer och bankgiro

Organisationsnummer: 802005-7587
Bankgiro: 5257-1213

Hitta hit

Prevents kontor och utbildningslokaler i Stockholm ligger i fastigheten Fatburen, Södermalmsallén 36, nära Medborgarplatsen. Kommer du med tunnelbana kliver du av vid Medborgarplatsen, uppgång Folkungagatan (gå gatan fram mot lägre nummer och ta trapporna ner till Fatburen). Närmaste pendeltågsstation är Södra station, uppgång Swedenborgsgatan (gå mot Medborgarplatsen och sväng höger vid Bofils båge). Om du kommer med buss heter hållplatsen Siargatan (närmaste ingång är då Magnus Ladulåsgatan 65.)

3.jpg

Karta

Tillgänglighet

När du besöker våra utbildningslokaler på Södermalm i Stockholm och kommer med bil använder du enklast ingången på Magnus Ladulåsgatan 65, som ligger på samma våningsplan som utbildningslokalerna. Där stannar också bussarna 57 och 66 (hållplats Siargatan). Parkeringsplats för personer med funktionsnedsättning finns på Magnus Ladulåsgatan 48 samt på Västgötagränd 17-1A. Om du kommer med pendeltåg eller tunnelbana är ingången på Södermalmsallén 36 närmast. Där finns rulltrappa och hiss till plan 3. Observera att det är trappor mellan tunnelbanestation Medborgarplatsen och den fastighet där utbildningslokalerna finns. Våra utbildningslokaler är tillgänglighetsanpassade. För information och tillgänglighet på våra två andra orter, mejla Göteborg eller Malmö.

Hitta på sidan