Hoppa till huvudinnehållet

Kontakt och kundservice

Om du har frågor är du välkommen att höra av dig! Längst ned på sidan finns information om tillgänglighetsanpassning av våra utbildningslokaler.

Fakturafrågor

Vid fakturafrågor mejlar du ekonomi@prevent.se. Uppge e-postadress, fakturanummer och ev. organisationsnummer.

 

Vanliga frågor och svar

Det kan ta några timmar innan intyget kommer via mejl. Om det dröjer längre kan du kontakta kundservice@prevent.se

Du kan ändra lösenord på Mina sidor. Övriga uppgifter kan endast kundservice ändra. Mejla till kundservice@prevent.se

Om man har Google Översätt påslagen i webbläsaren Google Chrome för att översätta webbsidor automatiskt kan det innebära att en del svenska ord blir felstavade. Du kan stänga av översättfunktionen till exempel via Inställningar/Språk i Chrome.

Nej, men du kan använda översättningsfunktionen i webbläsaren (till exempel Google translate).

Kontakt och öppettider

Mejl: kundservice@prevent.se
Växel 08-402 02 00
Kundservice 08-402 02 20 
Telefontid vardagar 08.30-11.30

Kontaktuppgifter till Prevents anställda

Adress

Prevent
Box 20133
104 60 Stockholm 

Besöksadress samt paket och bud
Södermalmsallén 36
118 28 Stockholm

Organisationsnummer och bankgiro

Organisationsnummer: 802005-7587
Bankgiro: 5257-1213

Hitta hit

Prevents kontor och utbildningslokaler i Stockholm ligger i fastigheten Fatburen, Södermalmsallén 36, nära Medborgarplatsen. Kommer du med tunnelbana kliver du av vid Medborgarplatsen, uppgång Folkungagatan (gå gatan fram mot lägre nummer och ta trapporna ner till Fatburen). Närmaste pendeltågsstation är Södra station, uppgång Swedenborgsgatan (gå mot Medborgarplatsen och sväng höger vid Bofils båge). Om du kommer med buss heter hållplatsen Siargatan (närmaste ingång är då Magnus Ladulåsgatan 65.)

3.jpg

Karta

Tillgänglighet

När du besöker våra utbildningslokaler på Södermalm i Stockholm och kommer med bil använder du enklast ingången på Magnus Ladulåsgatan 65, som ligger på samma våningsplan som utbildningslokalerna. Där stannar också bussarna 57 och 66 (hållplats Siargatan). Parkeringsplats för personer med funktionsnedsättning finns på Magnus Ladulåsgatan 48 samt på Västgötagränd 17-1A. Om du kommer med pendeltåg eller tunnelbana är ingången på Södermalmsallén 36 närmast. Där finns rulltrappa och hiss till plan 3. Observera att det är trappor mellan tunnelbanestation Medborgarplatsen och den fastighet där utbildningslokalerna finns. Våra utbildningslokaler är tillgänglighetsanpassade. För information och tillgänglighet på våra två andra orter, mejla Göteborg eller Malmö.

Hitta på sidan