Hoppa till huvudinnehållet

Kontakt

Om du har frågor är du välkommen att höra av dig. Här nedan ser du vart du vänder dig beroende på vad frågan gäller. Längst ned på sidan finns information om tillgänglighetsanpassning av våra utbildningslokaler.

E-post 

När du mejlar frågor till oss är det viktigt att vi får den information vi behöver så att vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Boka en utbildning eller köpa böcker

Det gör du snabbast och enklast i vår e-handel.

Allmänna frågor och support: kundservice@prevent.se.

Fakturafrågor

För att kunna svara på dina frågor behöver vi information om e-postadress, fakturanummer och ev organisationsnummer när du kontaktar oss.

Hjälp med support

För att kunna hjälpa dig behöver vi få en kortfattad beskrivning av problemet du stött på. Vilket webbverktyg eller produkt gäller det? Vilken webbläsare? Om du använt någon e-post i verktyget, vilken? Har du fått några felmeddelanden, vad står det i dem? Ju mer information vi får från dig desto lättare är det för oss att felsöka och lösa problemet.

Telefon

Växel 08-402 02 00
Kundservice 08-402 02 20 
Öppettider 08.30-15.00, lunchstängt 11.30-13.00.

Prevents anställda

Lista över Prevents anställda

Organisationsnummer

Organisationsnummer: 802005-7587
Bankgironummer: 5257-1213

Adress

Prevent
Box 20133
104 60 Stockholm 

Besöksadress samt paket och bud
Södermalmsallén 36
118 28 Stockholm

Hitta hit

Prevents kontor och utbildningslokaler i Stockholm ligger i fastigheten Fatburen, Södermalmsallén 36, nära Medborgarplatsen. Kommer du med tunnelbana kliver du av vid Medborgarplatsen, uppgång Folkungagatan (gå gatan fram mot lägre nummer och ta trapporna ner till Fatburen). Närmaste pendeltågsstation är Södra station, uppgång Swedenborgsgatan (gå mot Medborgarplatsen och sväng höger vid Bofils båge). Om du kommer med buss heter hållplatsen Siargatan (närmaste ingång är då Magnus Ladulåsgatan 65.)

Karta

Tillgänglighet

När du besöker våra utbildningslokaler på Södermalm i Stockholm och kommer med bil använder du enklast ingången på Magnus Ladulåsgatan 65, som ligger på samma våningsplan som utbildningslokalerna. Där stannar också bussarna 57 och 66 (hållplats Siargatan). Parkeringsplats för personer med funktionsnedsättning finns på Magnus Ladulåsgatan 48 samt på Västgötagränd 17-1A. Om du kommer med pendeltåg eller tunnelbana är ingången på Södermalmsallén 36 närmast. Där finns rulltrappa och hiss till plan 3. Observera att det är trappor mellan tunnelbanestation Medborgarplatsen och den fastighet där utbildningslokalerna finns. Våra utbildningslokaler är tillgänglighetsanpassade. För information och tillgänglighet på våra två andra orter, mejla Göteborg eller Malmö.

Hitta på sidan