Översättningar görs automatiskt av Google Translate och Prevent ansvarar inte för att de är korrekta.

Kontakt

Om du har frågor om våra utbildningar och utbildningsmaterial är du välkommen att höra av dig. Längst ned på sidan finns information om tillgänglighetsanpassning av våra utbildningslokaler.

E-post

Böcker och utbildningar: kundservice@prevent.se
Allmänt: info@prevent.se

Telefon

Telefon: 08-402 02 00 (växel)
Öppettider 8.00-16.00 (fredagar under sommaren stänger vi 15.30), lunchstängt 11.30-12.30.

Prevents anställda

Organisationsnummer: 802005-7587
Bankgironummer: 201-1005

Adress

Prevent
Box 20133
104 60 Stockholm 

Besöksadress samt paket och bud
Södermalmsallén 36
118 28 Stockholm

Hitta hit

Prevents kontor och utbildningslokaler ligger i fastigheten Fatburen, Södermalmsallén 36, nära Medborgarplatsen i Stockholm. Kommer du med tunnelbana kliver du av vid Medborgarplatsen, uppgång Folkungagatan (gå gatan fram mot lägre nummer och ta trapporna ner till Fatburen). Närmaste pendeltågsstation är Södra station, uppgång Swedenborgsgatan (gå mot Medborgarplatsen och sväng höger vid Bofils båge). Om du kommer med buss heter hållplatsen Siargatan (närmaste ingång är då Magnus Ladulåsgatan 65.)

Karta

Tillgänglighet

När du besöker våra utbildningslokaler på Södermalm i Stockholm och kommer med bil använder du enklast ingången på Magnus Ladulåsgatan 65, som ligger på samma våningsplan som utbildningslokalerna. Där stannar också bussarna 57 och 66 (hållplats Siargatan). Parkeringsplats för personer med funktionsnedsättning finns på Magnus Ladulåsgatan 48 samt på Västgötagränd 17-1A. Om du kommer med pendeltåg eller tunnelbana är ingången på Södermalmsallén 36 närmast. Där finns rulltrappa och hiss till plan 3. Observera att det är trappor mellan tunnelbanestation Medborgarplatsen och den fastighet där utbildningslokalerna finns. Våra utbildningslokaler är tillgänglighetsanpassade.

I övrigt håller vi i regel våra utbildningar i Scandics lokaler. Läs om Scandics tillgänglighet.

Välkommen till Prevents utbildningscenter