Hoppa till huvudinnehållet

Sök stöd för utbildning

Stödet gäller för lärarledda distansutbildningar, webbutbildningar och klassrumsutbildningar. Ni kan också få ersättning för företagsanpassade utbildningar som passar ditt företag.

Bli en ännu bättre chef

Arbetsmiljö och ledarskap går hand i hand, och du som är chef spelar en viktig roll i arbetsmiljöarbetet. En god arbetsmiljö ger både minskade risker och ökad trivsel, vilket i sin tur bidrar till att dina medarbetare gör ett ännu bättre jobb. Det finns många lagar och regler om arbetsmiljö i Sverige, och kunskap om ditt ansvar ger dig trygghet i att du gör rätt.

Prevents utbildning Arbetsmiljö för chefer ger dig alla verktyg du behöver för att effektivt leda arbetet med arbetsmiljön. Den ges som klassrumsutbildning eller på distans. Den finns även som webbutbildning.

Utbildningen finns även på engelska.

Klassrum – för dig som vill ha lärarledd utbildning

Arbetsmiljö för chefer är en utbildning dig som vill skapa trivsel och goda resultat genom en god arbetsmiljö. Du kan gå utbildningen som klassrumsutbildning eller på distans.

Boka här!

Webb – för dig som vill vara flexibel

Arbetsmiljö för chefer – webb är en webbutbildning med samma innehåll som klassrumsutbildningen, men som genomförs på egen hand och i egen takt. E-bok ingår!

Boka här!

"Kanonbra utbildning där teori kombinerades med övningar på ett bra sätt. Engagerad utbildningsledare och bra diskussioner i mindre forum/grupper."

Kursdeltagare Arbetsmiljö för chefer - våren 2022

Bli en ännu bättre chef

"Stort tack för en bra och givande utbildning."

Kursdeltagare Arbetsmiljö för chefer - hösten 2023

Godkända av Utbildningsföretagen

Prevent är medlem i utbildningsföretagen och har ett kvalitetssystem som granskats och godkänts i enlighet med organisationens kriterier för kvalitetsauktorisation.