Hoppa till huvudinnehållet
Planerat tekniskt underhåll från och med fredag 20 maj

Det innebär bland annat att det inte går att boka utbildning, köpa webbutbildning eller böcker i vår e-handel mellan 20 och 31 maj. Det går inte heller registrera sig till de flesta kostnadsfria webbutbildningar. Mer info och kontaktuppgifter

Bli en ännu bättre chef

Arbetsmiljö och ledarskap går hand i hand, och du som är chef spelar en viktig roll i arbetsmiljöarbetet. En god arbetsmiljö ger både minskade risker och ökad trivsel, vilket i sin tur bidrar till att dina medarbetare gör ett ännu bättre jobb. Det finns många lagar och regler om arbetsmiljö i Sverige, och kunskap om ditt ansvar ger dig trygghet i att du gör rätt.

Prevents utbildning Arbetsmiljö för chefer ger dig alla verktyg du behöver för att effektivt leda arbetet med arbetsmiljön. Den finns tillgänglig som både klassrums- och webbutbildning.

Klassrum – för dig som vill ha lärarledd utbildning

Arbetsmiljö för chefer är en utbildning dig som vill skapa trivsel och goda resultat genom en god arbetsmiljö. Just nu hålls utbildningen oftast som lärarledd utbildning på distans.

Boka här!

Webb – för dig som vill vara flexibel

Arbetsmiljö för chefer – webb är en webbutbildning med samma innehåll som klassrumsutbildningen, men som genomförs på egen hand och i egen takt. E-bok ingår!

Boka här!

"Utbildaren passade vår organisation perfekt. Att kunna göra utbildningen så intressant kring detta ämne var otroligt. En av de bästa utbildningar jag varit på."

Kursdeltagare - Arbetsmiljö för chefer 2020

Bli en ännu bättre chef

"Mycket pedagogiskt upplägg och bra blandning mellan teori och praktik."

Kursdeltagare - Arbetsmiljö för chefer 2020

Sök stöd för utbildning

Stödet gäller för lärarledda distansutbildningar, webbutbildningar och klassrumsutbildningar. Ni kan också få ersättning för företagsanpassade utbildningar som passar ditt företag.

Sök stöd till utbildning