Hoppa till huvudinnehållet

En bättre arbetsmiljö är också mer lönsam

Arbetet med att förbättra arbetsmiljön är arbetsgivarens ansvar. Detta arbete är bra på flera sätt – för alla som jobbar hos er, för företagskulturen och för lönsamheten. Vill du göra ert arbete med arbetsmiljön ännu bättre? Se då till att chef och skyddsombud jobbar med frågorna tillsammans. En bra start är att gå utbildningen BAM – Bättre arbetsmiljö ihop.

BAM klassrum – för dig som vill ha lärarledd utbildning

BAM är en grundutbildning för chefer och skyddsombud som ger metoder och kunskaper för att jobba med den fysiska och psykosociala arbetsmiljön. Den är lärarledd och varvar kunskap med praktiska övningar under tre dagar tillsammans med andra chefer och skyddsombud. Just nu hålls BAM klassrum oftast som lärarledd utbildning på distans.

Boka här!

eBAM – för dig som vill vara flexibel

e-BAM är en webbutbildning med samma innehåll som originalet BAM, men som genomförs på egen hand och i egen takt. I utbildningen ingår att lösa ett antal uppdrag på sin egna arbetsplats tillsammans med kollegor, chefer och skyddsombud. Stöd av handledare och ett kunskapstest ingår.

Boka här!

"Blev väldigt förvånad över att det fungerade så bra digitalt och att man faktiskt kunde ha grupparbete och dialog ändå. Jättebra lärare, tiden gick så fort!"

BAM-deltagare, november 2020

Gå en grundutbildning i arbetsmiljö för chefer och skyddsombud

Företagsanpassade utbildningar

Alla Prevents utbildningar kan skräddarsys för att passa ditt företags behov och mål. När våra diplomerade handledare kommer till er kan ni också välja tid och omfattning själva. Är ni fler än åtta deltagare blir det dessutom billigare för er.

BAM Handledarutbildning

För den som själv vill hålla i en arbetsmiljöutbildning utbildar Prevent handledare. Grupparbeten varvas med föreläsningar under två dagar och för den som blir diplomerad finns tips och verktyg för det fortsatta arbetet.

Sök stöd för utbildning

Stödet gäller för lärarledda distansutbildningar, onlineutbildningar och klassrumsutbildningar. Ni kan också få ersättning för företagsanpassade utbildningar som passar ditt företag.

Sök stöd till utbildning