Hoppa till huvudinnehållet

Grundutbildning om arbetsmiljö – BAM

Ju mer kunskap du har om arbetsmiljö, desto lättare är det att förbättra den. 
Vår mest efterfrågade utbildning Bättre arbetsmiljö – BAM finns både som lärarledd och som webbutbildning. Allra störst nytta får ni om chef och skyddsombud går utbildningen tillsammans.

Grundutbildningen för en bättre arbetsmiljö

Har ni tillräckliga arbetsmiljökunskaper för att kunna förbättra säkerhet och trivsel på arbetsplatsen? Vet du vilka lagar och regler som gäller för arbetsmiljöarbetet?

Den här utbildningen ger grundläggande kunskaper i arbetsmiljö, och du får veta hur ni genomför arbetsmiljöförbättringar i er organisation. Efter utbildningen ska du

  • kunna samverka i arbetsmiljöfrågor
  • kunna undersöka och förebygga risker i arbetsmiljö.
  • förstå hur bra arbetsmiljö bidrar till verksamheten.
  • veta var du söker den information du behöver för det dagliga arbetsmiljöarbetet.

BAM klassrum – lärarledd utbildning

BAM-kampanj-lärarledd-2024.jpg

BAM grundutbildning ger metoder och kunskaper för att jobba med den fysiska och psykosociala arbetsmiljön. Den lärarledda utbildningen varvar kunskap med praktiska övningar under tre dagar tillsammans med andra chefer och skyddsombud. Finns både som fysisk utbildning och distansutbildning.

eBAM – för dig som vill vara flexibel

BAM-kampanj-eBAM-2024.jpg

eBAM är en webbutbildning med samma innehåll som originalet BAM grundutbildning, men du genomför utbildningen  på egen hand och i din egen takt. I utbildningen ingår att lösa ett antal uppdrag på din egen arbetsplats tillsammans med kollegor, chefer och skyddsombud. Stöd av handledare och ett kunskapstest ingår.

Godkända av Utbildningsföretagen

Prevent är medlem i utbildningsföretagen och har ett kvalitetssystem som granskats och godkänts i enlighet med organisationens kriterier för kvalitetsauktorisation.

Till Almega Utbildningsföretagen