Översättningar görs automatiskt av Google Translate och Prevent ansvarar inte för att de är korrekta.

Bli en ännu bättre chef

Varför behöver du som chef lära dig mer om arbetsmiljö?

Arbetsmiljö och ledarskap går hand i hand, och du som är chef spelar en viktig roll i arbetsmiljöarbetet. En god arbetsmiljö ger både minskade risker och ökad trivsel, vilket i sin tur bidrar till att dina medarbetare gör ett ännu bättre jobb. Det finns många lagar och regler om arbetsmiljö i Sverige, och kunskap om ditt ansvar ger dig trygghet i att du gör rätt. 

Prevents utbildning Arbetsmiljö för chefer ger dig alla verktyg du behöver för att effektivt leda arbetet med arbetsmiljön. Den finns tillgänglig som både klassrums- och webbutbildning.

Klassrumsutbildningen genomförs på distans via videolänk, och du kan både ställa frågor till läraren och grupparbeta med andra deltagare. Webbutbildningen innehåller både en svensk och en engelsk version, som du enkelt kan växla mellan. Du går igenom utbildningen i din egen takt, och har tillgång till den på obegränsad tid. Du får dessutom med e-boken Arbetsmiljö för chefer på köpet.

heading-image

Klassrum

För dig som vill ha lärarledd utbildning

Arbetsmiljö för chefer är en utbildning dig som vill skapa trivsel och goda resultat genom en god arbetsmiljö. Just nu hålls utbildningen oftast som lärarledd utbildning på distans.

heading-image

Webb

Nyhet!

För dig som vill vara flexibel

Arbetsmiljö för chefer - webb är en webbutbildning med samma innehåll som klassrumsutbildningen, men som genomförs på egen hand och i egen takt. E-bok ingår!

Bli en ännu bättre chef

Utbildaren passade vår organisation perfekt. Att kunna göra utbildningen så intressant kring detta ämne var otroligt. En av de bästa utbildningar jag varit på.

Kursdeltagare - Arbetsmiljö för chefer 2020

Mycket pedagogiskt upplägg och bra blandning mellan teori och praktik.

Kursdeltagare - Arbetsmiljö för chefer 2020