Hoppa till huvudinnehållet

Evenemang

Arbetsmiljöstipendiet, Arbetsmiljöindikatorn och Gilla Jobbet är återkommande evenamang hos Prevent.

Glada människor

Webbinarier om arbetsmiljö

Här hittar du kommande och inspelade webbinarier om arbetsmiljö. De tar bland annat upp ämnen som framgångar och fallgropar hybridkontoret, riskbedömning vid förändring, att jobba praktiskt med OSA, hur man skapar en mer hjärnvänlig arbetsmiljö och vad som hänt fem år efter metoo.

Prevents webbinarier

Seminarier om arbetsanpassning

I vinter ger vi oss ut på seminarieturné om arbetsanpassning tillsammans med parterna inom industrin. Under en förmiddag får du veta mer om de nya föreskrifterna om arbetsanpassning och hur ni kan arbeta systematiskt med arbetsanpassning på ditt jobb. Vi ses i Luleå, Helsingborg, Göteborg och Värnamo.

Seminarier om arbetsanpassning inom industrin

Gilla Jobbet 2022

Gilla Jobbet är arbetsmarknadens parters satsning för att inspirera till ett förebyggande och hälsofrämjande arbetsmiljöarbete på landets arbetsplatser. 

Mer om Gilla Jobbet

Arbetsmiljöstipendiet 2022

Stipendiet vänder sig till chefer och skyddsombud på privata företag som löpande arbetat i samverkan för att utveckla och förbättra arbetsmiljön, antingen den fysiska eller den organisatoriska och sociala. Läs om vinnarna 2022.

Mer om Arbetsmiljöstipendiet

Arbetsmiljöindikatorn 2022

Arbetsmiljöindikatorn 2022 visar att arbetsmiljöarbetet nu har högre prioritet än tidigare. Och att arbetet med den organisatoriska och sociala arbetsmiljön förbättrats sedan tiden före pandemin.

Mer om Arbetsmiljöindikatorn

Hitta på sidan