Hoppa till huvudinnehållet

Evenemang

Webbinarier, Arbetsmiljöstipendiet, Arbetsmiljöindikatorn och Gilla Jobbet är återkommande evenemang hos Prevent.

Arbetsmiljöstipendiet

Arbetsmiljöstipendiet delas ut till en chef och ett skyddsombud som är verksamma i privata företag och som aktivt arbetar för att utveckla och förbättra arbetsmiljön. 

Dags att nominera

Gilla Jobbet

Gilla Jobbet är arbetsmarknadens parters satsning för att inspirera till ett förebyggande och hälsofrämjande arbetsmiljöarbete på landets arbetsplatser. I höst kommer Gilla Jobbet till Malmö, Göteborg och Skellefteå. Det blir en digital sändning från Göteborg.

Gilla Jobbet

Webbinarier om arbetsmiljö

Här hittar du kommande och inspelade webbinarier om arbetsmiljö. De tar bland annat upp ämnen som framgångar och fallgropar hybridkontoret, AI, automatisering och arbetsmiljö, Hybridarbete – ett dilemma för chefen. Under 2024 håller vi flera webbinarier om olika arbetsmiljöfrågor. Årets första handlar om unga chefers arbetsmiljö.

Prevents webbinarier

Arbetsmiljöindikatorn

Arbetsmiljöindikatorn 2022 visar att arbetsmiljöarbetet nu har högre prioritet än tidigare. Och att arbetet med den organisatoriska och sociala arbetsmiljön förbättrats sedan tiden före pandemin.

Mer om Arbetsmiljöindikatorn

Hitta på sidan

Prevents utbildningar

Här hittar du Prevents alla olika utbildningar. Vi kan också företagsanpassa någon av våra utbildningar så att den passar era behov.