Hoppa till huvudinnehållet

Evenemang

Arbetsmiljöstipendiet, Arbetsmiljöindikatorn och Gilla Jobbet är återkommande evenemang hos Prevent.

Gilla Jobbet 2023

Gilla Jobbet är arbetsmarknadens parters satsning för att inspirera till ett förebyggande och hälsofrämjande arbetsmiljöarbete på landets arbetsplatser. Den 26 oktober var det dags att ta plats på Stockholm Waterfront. 

Gilla Jobbet

Arbetsmiljöstipendiet 2023

Arbetsmiljöstipendiet delas ut till en chef och ett skyddsombud som är verksamma i privata företag och som aktivt arbetar för att utveckla och förbättra arbetsmiljön. Årets vinnare har utsetts!

Läs om årets stipendiater

Webbinarier om arbetsmiljö

Här hittar du kommande och inspelade webbinarier om arbetsmiljö. De tar bland annat upp ämnen som framgångar och fallgropar hybridkontoret, riskbedömning vid förändring, att jobba praktiskt med OSA, hur man skapar en mer hjärnvänlig arbetsmiljö och vad som hänt fem år efter metoo. Under 2023 håller vi flera webbinarier om olika arbetsmiljöfrågor. 

Prevents webbinarier

Arbetsmiljöindikatorn 2022

Arbetsmiljöindikatorn 2022 visar att arbetsmiljöarbetet nu har högre prioritet än tidigare. Och att arbetet med den organisatoriska och sociala arbetsmiljön förbättrats sedan tiden före pandemin.

Mer om Arbetsmiljöindikatorn

Hitta på sidan

Prevents utbildningar

Här hittar du Prevents alla olika utbildningar. Vi kan också företagsanpassa någon av våra utbildningar så att den passar era behov.