Hoppa till huvudinnehållet

Evenemang

Arbetsmiljöstipendiet, Arbetsmiljöindikatorn och Gilla Jobbet är återkommande evenamang hos Prevent.

Glada människor

Arbetsmiljöstipendiet 2023

Nu är det dags att nominera en kollega som du vill lyfta för ett inspirerande arbetsmiljöarbete! Arbetsmiljöstipendiet delas ut till en chef och ett skyddsombud som är verksamma i privata företag och som aktivt arbetar för att utveckla och förbättra arbetsmiljön.

Mer om Arbetsmiljöstipendiet

Gilla Jobbet 2023

Gilla Jobbet är arbetsmarknadens parters satsning för att inspirera till ett förebyggande och hälsofrämjande arbetsmiljöarbete på landets arbetsplatser. Nu planeras höstens program som bäst och den 26 oktober syns vi på Stockholm Waterfront. Till dess kan du titta på videoklipp från tidigare Gilla jobbet här:

Gilla Jobbet

Webbinarier om arbetsmiljö

Här hittar du kommande och inspelade webbinarier om arbetsmiljö. De tar bland annat upp ämnen som framgångar och fallgropar hybridkontoret, riskbedömning vid förändring, att jobba praktiskt med OSA, hur man skapar en mer hjärnvänlig arbetsmiljö och vad som hänt fem år efter metoo. Under 2023 håller vi flera webbinarier om olika arbetsmiljöfrågor. 

Prevents webbinarier

Arbetsmiljöindikatorn 2022

Arbetsmiljöindikatorn 2022 visar att arbetsmiljöarbetet nu har högre prioritet än tidigare. Och att arbetet med den organisatoriska och sociala arbetsmiljön förbättrats sedan tiden före pandemin.

Mer om Arbetsmiljöindikatorn

Hitta på sidan