Översättningar görs automatiskt av Google Translate och Prevent ansvarar inte för att de är korrekta.

Arrangemang

Arbetsmiljöindikatorn, Arbetsmiljöstipendiet, Utmärkt arbetsmiljöuppsats, Arbetsmiljöverkstan och Gilla Jobbet är återkommande arrangemang hos Prevent.

Gilla Jobbet

Gilla Jobbet är mötesplatsen som inspirerar till ett gott arbetsliv och skapar engagemang i arbetsmiljöfrågor. Under våren 2018 kommer Gilla Jobbet till Malmö, Falun, Umeå och Göteborg.

Läs mer

Arbetsmiljöstipendiet

Arbetsmiljöstipendiet lyfter fram eldsjälar i arbetsmiljöarbetet. Varje år delas 30 000 kronor ut till personer i privata företag som gjort en insats för arbetsmiljön.

Läs mer

Utmärkt arbetsmiljöuppsats

Prevent och AFA Försäkring delar varje år ut stipendiet Utmärkt arbetsmiljöuppsats på 15 000 kr till studenter på ingenjörsutbildningar och samhällsvetenskapliga utbildningar.

Läs mer

Podd om framtidens arbetsdag

Hur ser en dag på jobbet år 2027 ut, när du kanske jobbar tills du är 70, bär kläder som mäter trivseln och din bästa kollega är en robot? Hör komiker och experter spana på framtiden i Prevents podd.

Läs mer

Prevent 75 år

Under 75 år har Prevent, som drivs av Svenskt Näringsliv, LO och PTK, bidragit till att Sverige har en arbetsmiljö i världsklass.

Läs mer

Arbetsmiljöverkstan för industrin

Välkommen till Arbetsmiljöverkstan för industrin – en förmiddag med inspiration, stöd och verktyg om organisatorisk och social arbetsmiljö – OSA.

Läs mer

Work and Technology on Human Terms

Välkommen till Prevents lunchseminarium där vi visar upp vår kostnadsfria webbutbildning "Work and Technology on Human Terms".

Läs mer