Översättningar görs automatiskt av Google Translate och Prevent ansvarar inte för att de är korrekta.

Arrangemang

Arbetsmiljöindikatorn, Arbetsmiljöstipendiet, Arbetsmiljöverkstan och Gilla Jobbet är återkommande arrangemang hos Prevent.

Svensk Handel och Handelsanställdas förbund initierade ett webbinarium om betydelsen av ett effektivt arbetsanpassnings- och rehabiliteringsarbete. Webbinariet riktade sig till alla som har en roll...

Läs mer

Arbetsmiljöstipendiet 2020

Arbetsmiljöstipendiet delas ut varje år till personer verksamma i privata företag som arbetat för att utveckla och förbättra arbetsmiljön. Årets vinnare är arbetsmiljöteknikern Mattias Kvist och skyddsombudet Agneta Strand. 

Läs mer

Gilla Jobbet – arbetslivets mötesplats

Ta del av inspelningen från årets Gilla jobbet när det passar dig. Dagen tog upp ämnen som välmående genom positivt handlande, OSA och ergonomi på distans, SAM, konflikter och krishantering på jobbet.

Läs mer om Gilla Jobbet

Prevent finalist i Publishingpriset 2020

Tre bidrag från Prevent har gått till final i tävlingen Publishingpriset. Det är spelet Inkludo och två filmer om e-BAM. Vinnarna utses i november.

Läs mer

Välkommen på jobbfika

Kollar du mejl på kvällen? Kan du jobba varifrån du vill? Hur gör du med en jobbig kollega som sprider dålig stämning? Det tar vi upp över en kopp kaffe i podden Jobbfika.

Lyssna på Jobbfika