Hoppa till huvudinnehållet

Om Arbetsliv

Tidningen Arbetsliv är Sveriges största facktidning inom området arbetsmiljö. Utgivare är Prevent, en ideell förening inom arbetsmiljöområdet med Svenskt Näringsliv, LO och PTK som huvudmän.

Tidningen Arbetsliv med webbnyheter ger en bra bild av vad som händer inom arbetsmiljöområdet. Fysiska, sociala och organisatoriska arbetsmiljöfrågor, forskning, ledarskap, hälsa samt nya lagar och regler på arbetsmiljöområdet är några av de ämnen som tidningen bevakar.

Arbetslivs motto är att vara aktuell, nyttig inspirerande och vardagsnära. Genom praktiska råd och tips vill vi hjälpa läsarna att förbättra den egna arbetsmiljön. Varje nummer av papperstidningen innehåller ett antal tipsinriktade artiklar samt ett längre reportage om ett arbetsmiljörelaterat ämne. På webben finns de senaste nyheterna inom arbetsmiljöområdet.

Tidningens främsta målgrupper är skyddsombud/arbetsmiljöombud, chefer, personalansvariga, arbetsmiljöhandläggare, arbetsmiljöingenjörer, företagshälsovård och arbetsmiljökonsulter.

Papperstidningen har en TS-kontrollerad upplaga om 47 900 exemplar (år 2023).

Personuppgiftspolicy

Du som får tidningen Arbetsliv finns i vårt register för att du valt att prenumerera eller för att du tidigare köpt en tjänst av Prevent.  Dina personuppgifter finns i Arbetslivs register i syfte att skicka ut tidningen samt skicka information som du har begärt t.ex. nyhetsbrev. Vi använder även dina personuppgifter för att kunna skicka ut enkäter och läsarundersökningar för att utvärdera, utveckla och förbättra vår tidning.

Läs  mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Upphovsrätt

© Artiklar och bilder på Arbetsliv är skyddade enligt lagen om upphovsrätt. Eftertryck eller annan kopiering är förbjuden. Citera oss gärna men ange källan.

Frilansa för Arbetsliv

Här finns information för dig som vill frilansa för Arbetsliv.

Senaste artiklarna