Hoppa till huvudinnehållet

Utbildningar och böcker

Visar 113 st produkter

  • Motorbranschens arbetsmiljö

    Motorbranschens arbetsmiljö

    Kostnadsfri pdf som beskriver olika delar i motorbranschens arbetsmiljö och ger vägledning om hur risker kan förebyggas och hanteras i bil- och däckverkstaden.

  • Säkra eljobb

    Säkra eljobb

    Få allmänna råd vid inköp av arbetsutrustning. En beskrivning av arbetsmiljöansvaret och vanliga arbetsmiljörisker för elektriker. Skriften passar inköpare, byggherrar, säkerhetsansvariga med flera.

  • Säkerhetskultur

    Säkerhetskultur

    Det här är en vägledning för chefer och skyddsombud som vill förbättra säkerheten på sina arbetsplatser genom att i samverkan arbeta med säkerhetskulturen.

  • Samordningsansvar (e-bok)

    Samordningsansvar

    Boken beskriver vilka uppgifter den samordningsansvarige och byggarbetsmiljösamordnaren har och hur de kompletterar varandra.

    90 kr

    exkl. moms

    Visa produkt
  • LönSAM – att beräkna lönsamheten i personalinvesteringar

    LönSAM

    Lär dig räkna på hur företagets resultat kan förbättras genom investeringar i utveckling av personal och organisation.

  • Handbok systematiskt arbetsmiljöarbete (e-bok)

    Handbok systematiskt arbetsmiljöarbete (e-bok)

    En handbok som beskriver hur ett systematiskt arbetsmiljöarbete kan se ut i praktiken ute på arbetsplatsen. Boken kan användas som ett hjälpmedel i det dagliga arbetsmiljöarbetet, och även i arbetsmiljöutbildningar.

    165 kr

    exkl. moms

    Visa produkt
  • BAM - Handbok (e-bok)

    BAM - Handbok (e-bok)

    En praktiskt inriktad uppslagsbok med grundläggande kunskaper om det mesta inom arbetsmiljöområdet. Finns även som tryckt bok.

    245 kr

    exkl. moms

    Visa produkt
  • Ventilation på arbetsplatsen

    Ventilation på arbetsplatsen

    Boken tar upp grundläggande begrepp inom ventilation och ger vägledning till hur ett behagligt klimat och ren luft kan åstadkommas i kontor och industriell verksamhet. Finns även som kostnadsfri pdf.

  • Arbetsanpassning och rehabilitering

    Arbetsanpassning och rehabilitering

    Den här guiden är till för dig som är chef, skyddsombud eller medarbetare och som vill veta vad som gäller i arbetet med arbetsanpassning och arbetsplatsinriktad rehabilitering. Denna pdf ersätter Rehabverktyget.

  • BAM - Stora företagspaketet

    BAM - Stora företagspaketet

    Det här är ett komplett paket för grundutbildning i Bättre arbetsmiljö - BAM. För BAM-handledare och kursdeltagare. (Köpet gör du via vår samarbetspartner Publit. Du betalar med kort och frakt tillkommer.)

  • Att köpa arbetsmiljö- och hälsotjänster

    Att köpa arbetsmiljö- och hälsotjänster

    Guide som underlättar köp av tjänster inom arbetsmiljö och hälsa, till exempel från företagshälsovården.

  • Asbest - arbeta på rätt sätt

    Asbest - arbeta på rätt sätt

    Boken ger dig praktisk vägledning för arbete med asbest, information om hälsorisker och hur du kan skydda dig.

  • Work environment for managers

    Work environment for managers

    The purpose of this book is to enhance knowledge of work environment rules and methods that ensure safety and health in the workplace, create a good work environment and promote productivity.

  • Riskbedömning

    Riskbedömning

    Ser du teknikens inflytande på arbetsmiljön? Och ser du människans? Den här utbildningen lär dig analysera, bedöma och hantera risker ur ett MTO-perspektiv.

    4.800 kr

    exkl. moms

    Utbildningsort: Stockholm

  • Din arbetsplats i handeln

    Din arbetsplats i handeln

    Utbildningen ger konkreta tips och råd om hur arbetsmiljön kan förbättras. Anpassa innehållet efter om du jobbar på kontoret, lagret eller i butiken och om du är medarbetare, skyddsombud eller chef.

  • Maskinkörkortet

    Maskinkörkortet

    Maskinkörkortet är en webbutbildning som ger en baskompetens inom trä- och möbelindustrin. Det erbjuder ett enhetligt och kvalitetssäkrat system där alla lär sig samma sak och kan styrka sin kompetens med utbildningsbevis.

  • Är du säker? webbutbildning

    Är du säker? webbutbildning

    Webbutbildningen Är du säker? handlar om lantbrukets arbetsmiljö och hur man med enkla steg kan öka riskmedvetenheten, förebygga olyckor och förbättra arbetsmiljön i stort.

  • Säkra sågverk

    Säkra sågverk

    Webbutbildningen ger kunskaper om arbetsmiljö och risker på sågverk. Den handlar också om hur man kan bidra till en säkerhetskultur och minska risken för arbetsplatsolyckor.

  • Säkert skogsarbete

    Säkert skogsarbete

    Utbildningen handlar om säkerhet och arbetsmiljö i skogsbruket. Den tar upp riskerna som finns i skogsarbete, systematiskt arbetsmiljöarbete och hur man kan bidra till en säkerhetskultur och minska risken för arbetsplatsolyckor. Finns också på engelska, polska och rumänska.

  • Säkert set

    Säkert set

    Säkert set är en grundläggande arbetsmiljöutbildning för dig som arbetar eller studerar inom film- och tv-produktion. Den tar upp hur ni kan förebygga problem, hantera risker och hur alla i produktionen kan jobba tillsammans för en bättre arbetsmiljö.