Översättningar görs automatiskt av Google Translate och Prevent ansvarar inte för att de är korrekta.

Kommunikation om arbetsmiljö

Här finns bilder som kan användas fritt vid kommunikationsinsatser om arbetsmiljö och Prevents utbud.

Nominera en stjärna

Finns det någon på din arbetsplats som är en inspiratör i arbetsmiljöarbetet? Dags att nominera till Arbetsmiljöstipendiet 2019! Arbetsmiljöstipendiet delas ut av Prevent varje år till chefer och skyddsombud som jobbar på privata företag och som aktivt arbetar för att utveckla och förbättra arbetsmiljön.

Bild att använda
Nominera här

Arbetsmiljöpeppen – bidrag till ert arbetsmiljöarbete

Nu har chefer och skyddsombud chansen att ansöka om ett bidrag till sitt arbetsmiljöarbete på 10 000 kronor! Alla chefer och skyddsombud som anmäler sig till kostnadsfria evenemanget Gilla Jobbet tillsammans kan skicka in en ansökan.

Bild att använda
Mer information och länk till ansökan

Schysst stall - mot sexuella trakasserier

Schysst stall är ett nytt initiativ för att uppmärksamma sexuella trakasserier inom hästnäringen och vad man kan göra för att motverka dem. Sajten Schysst stall informerar och utbildar om sexuella trakasserier genom en webbutbildning, diskussionsfilmer och en handledning till lärare på naturbruksgymnasier. Det finns också information om vad sexuella trakasserier är och vart man kan vända sig om man blir drabbad. Genom att gå webbutbildningen kan man bli ett Schysst stall och få en plats på Schysst stall-kartan.

Bilder att använda (i pressmeddelandet)
Till sajten Schysst stall

Anmäl dig till Gilla Jobbet

Anmälan till Gilla Jobbet har öppnat! Gilla Jobbet är en inspirationskonferens där arbetsmiljöfrågan står i fokus. Konferensen arrangeras av AFA Försäkring, Prevent och Suntarbetsliv och alla seminarier är kostnadsfria. I år hålls konferensen den 24 oktober i Stockholm. Arbetsmarknadens parter står bakom.

Bild (logga) att använda
Till anmälan

In- och uthyrd personal

Här finns tre bilder att ladda ner för att använda i din kommunikation.

Bemanning bild 1
Bemanning bild 2
Bemanning bild 3