Hoppa till huvudinnehållet

Må bra i skiftarbetet

Har du oregelbundna arbetstider? Eller jobbar du obekväma tider? Den här utbildningen lär dig knepen som hjälper dig att må bättre vid skiftarbete.

Den som vet hur kroppen reagerar biologiskt på mat och sömn under olika tider på dygnet har lättare att välja vägar som gör att kroppen mår bra. Känner du att du har koll på hur din dygnsrytm fungerar? Förstår du vad som händer i kroppen när du sover, när du vilar eller rör på dig? Vet du hur din kropp påverkas av det du äter? Och dricker? Den här utbildningen ger både inspiration, konkreta tips och forskningsbaserade fakta.

Utbildningen vänder sig till dig som har varierande schema eller jobbar kväll och natt. Vi varvar föreläsningar med praktiska övningar och diskussioner, och du får med dig konkreta tips och råd. Naturligtvis kan du också ställa egna frågor. Efter utbildningen ska du känna att du att du förstår kopplingen mellan hälsa och dygnsrytm, att du har kunskap om vad som händer i kroppen vid skiftarbete och att du vet hur du kan göra för att må så bra som möjligt.

Företagsanpassad utbildning

Vi erbjuder gärna utbildningen i företagsanpassat format.