Vi hittade 444 resultat för din sökning "WA 0812 2782 5310 Vendor Cat Rumah 2 Lantai Type 70 Karanganom Klaten"
- Allt (833)
- Innehåll (119)
- Checklistor (41)
- Dokument (227)
- Utbildningar (8)
- Böcker (0)
- Tidningen Arbetsliv (444)
- Enkäter (4)
-
.
Tidningen Arbetsliv
Ökad diabetesrisk i vissa yrken
Vissa yrken ökar risken för typ 2-diabetes – särskilt vid låg fysisk aktivitet.
-
.
Tidningen Arbetsliv
Att leda i skakiga tider
70. Att leda i skakiga tider — Hur du behåller lugnet och tryggar teamet i kris.
-
.
Tidningen Arbetsliv
Så ska de nya arbetsmiljöreglerna förenkla för företagen
2. Så ska de nya arbetsmiljöreglerna förenkla för företagen — Ny översikt om hur förändringarna gör reglerna mer hanterbara.
-
.
Tidningen Arbetsliv
När tröttheten inte går över
Cancerbehandling eller långvarig och svår stress kan leda till fatigue – en typ av trötthet som inte går att vila bort.
-
.
Tidningen Arbetsliv
Så kan frisörer jobba säkrare
Genom att se över sitt arbetssätt och använda rätt typ av hårvårdsprodukter kan risken för frisörer att utsättas för skadliga kemikalier minska.
-
.
Tidningen Arbetsliv
Otrevliga kunder ett stort problem för servicepersonal
Raseriutbrott, hot och...sexuella inviter från kunder. För anställda i servicebranschen är det inte ovanligt att möta den typen av beteenden, enligt en ny rapport.
-
.
Tidningen Arbetsliv
Kaffe har oväntade hälsoeffekter
Ett stopp vid jobbets kaffeautomat...svenskar. Nu visar forskning att måttliga mängder kaffe faktiskt kan skydda mot hjärt-kärlsjukdom och typ 2-diabetes. Och allra bäst är vanligt, hederligt bryggkaffe.
-
.
Tidningen Arbetsliv
Skapa en plan för krissituationer
På...arbetsplats behövs en krisgrupp och en plan för krissituationer. I planen ska det bland annat framgå vilken typ av kriser som kan uppstå hos er och vem som gör vad om något händer. Sju tips.
-
.
Tidningen Arbetsliv
Dags för medarbetarsamtal
-
.
Tidningen Arbetsliv
Fyra berättar – därför går vi inte i pension
passerad med råge? Arbetsliv har träffat en sjuksköterska, en snickare och en kock som alla passerat 70 – men som ändå inte vill lämna arbetslivet. Vad är det som driver dem? Och hur ser arbetsgivarna på