Publicerad 3 mars 2015

Om Arbetsliv

Tidningen Arbetsliv är Sveriges största facktidning inom området arbetsmiljö. Utgivare är Prevent, en ideell förening inom arbetsmiljöområdet med Svenskt Näringsliv, LO och PTK som huvudmän.

Tidningen Arbetsliv med webbnyheter ger en bra bild av vad som händer inom arbetsmiljöområdet. Fysiska, sociala och organisatoriska arbetsmiljöfrågor, forskning, ledarskap, hälsa samt nya lagar och regler på arbetsmiljöområdet är några av de ämnen som tidningen bevakar.

Tidningens motto är att vara aktuell, nyttig inspirerande och vardagsnära. Genom praktiska råd och tips vill vi hjälpa läsarna att förbättra den egna arbetsmiljön. Varje nummer av papperstidningen innehåller ett antal tipsinriktade artiklar samt ett längre reportage om ett arbetsmiljörelaterat ämne. På webben finns de senaste nyheterna inom arbetsmiljöområdet.

Tidningens främsta målgrupper är skyddsombud, personalansvariga, utbildningschefer, produktions- och verkstadschefer samt miljö- och hälsoskyddschefer.

Papperstidningen har en TS-kontrollerad upplaga om 140 900 exemplar (år 2016).

Arbetsliv var officiell eventtidning på Gilla jobbet 2014.

Upphovsrätt
© Allt material i tidningen Arbetsliv är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Eftertryck eller annan kopiering förbjuden.

Frilansa för Arbetsliv

Här finns information för dig som vill frilansa för Arbetsliv

Taggar:

Webbfråga

Hur gör du när jobb hopar sig?

  • Skriver att göra-lista 59%  
  • Jobbar sent 24%  
  • Rensar kalendern 3%  
  • Tar hjälp av chefen 5%  
  • Går och fikar 10%  
Totalt antalet röster: 197