Översättningar görs automatiskt av Google Translate och Prevent ansvarar inte för att de är korrekta.

Välkommen!

Du är diplomerad handledare i Prevents grundutbildning Bättre Arbetsmiljö – BAM. De här webbsidorna är skapade för att stödja dig i din handledarroll. Här finns information, tips och stödmaterial. 

Under 2019 tar Prevent fram en ny diplomeringsprocess. Du som har en gällande diplomering i nuvarande BAM-utbildningen kommer att erbjudas en kostnadsfri diplomering under hösten 2019. Till mer information

Bakgrund
Innehållet på webbsidorna bygger på en enkätundersökning för uppföljning av Prevents handledarutbildning. Undersökningen resulterade i ett flertal insatser för att ge ökat stöd till diplomerade BAM-handledare. En del av detta hittar du här.

Information, tips och verktyg
I navigeringen hittar du olika sidor med information, tips och material. Just nu fungerar tyvärr inte navigeringen i mobilen. Det finns bland annat ett presentationsmaterial, goda exempel, mallar för utvärdering och intyg samt tillgång till loggan – Diplomerade BAM-handledare

Nätverka
För er som är intresserade av att nätverka har vi skapat en egen Facebookgrupp för Diplomerade BAM-handledare. Länk till Facebookgruppen finns via bannern som du ser under menyn till vänster. En manual för hur du skapar en användare på Facebook och hur du går med i gruppen för att nätverka finns här.

Enbart för diplomerade
Eftersom denna portal enbart är till för dig som är diplomerad handledare i BAM så kan du inte hitta till portalen via prevent.se utan du måste spara webblänken. Så länge som du har ett gällande diplom kommer du att ha tillgång till portalen. Den enkla webbadressen byts ut en gång per år i januari.

Behöver du återdiplomera dig? Läs mer här.

Synpunkter och tips är välkomna!
Mejla till diplomeringbam@prevent.se.