Hoppa till huvudinnehållet

Systematiskt arbetsmiljöarbete i praktiken - webb

Om utbildningen

Om dina arbetsuppgifter innebär arbete med eller ansvar för arbetsmiljöfrågor är den här digitala utbildningen viktig för dig. Den lär dig tolka kraven från Arbetsmiljöverket och hur du kan hantera dem i din verksamhet. Både svensk och engelsk version ingår, och du har tillgång till utbildningen på obegränsad tid. 

Kanske är du chef? Kanske är du skyddsombud eller arbetsmiljöansvarig? Kanske arbetar du med HR? Oavsett roll behöver du kunna tolka kraven i Arbetsmiljöverkets föreskrifter om systematiskt arbetsmiljöarbete – och praktiskt kunna hantera dem i din dagliga verksamhet. Känner du att du kan se samband mellan god arbetsmiljö och verksamhetens utveckling? Eller upplever du att du behöver veta mer om vad ni behöver göra för att undersöka, riskbedöma, åtgärda, kontrollera och dokumentera på ett sätt som gynnar verksamheten? 

Eftersom utbildningen är digital kan du själv bestämma när du vill gå den. Det finns ingen tidsbegränsning utan du har tillgång till Systematiskt arbetsmiljöarbete i praktiken – webb så länge du vill, och vi rekommenderar att du ser den som en resurs att komma tillbaka till när behov uppstår i vardagen.  

Innehållet finns både på svenska och engelska, och du väljer språk inne i utbildningen. Digital version av boken Handbok systematiskt arbetsmiljöarbete, som är en praktiskt inriktad handbok med exempel och tips, ingår.

Registrera en eller flera deltagare

Du måste ange ett förnamn
Du måste ange ett efternamn
Du måste ange en giltig e-postadress
Ange kursdeltagarens e-postadress.

7.100 kr
exkl. moms

Registrera fler deltagare genom att fylla i formuläret igen.

Slutför registreringen och genomför betalning av utbildningen i varukorgen.

Tillagda deltagare