Hoppa till huvudinnehållet

OSA i praktiken – webb

Om utbildningen

Den här digitala utbildningen hjälper dig att förstå reglerna om organisatorisk och social arbetsmiljö, och visar hur du kan jobba praktiskt med frågorna på ett sådant sätt att arbetsmiljöarbetet blir en framgångsfaktor. Både svensk och engelsk version ingår, och du har tillgång till utbildningen på obegränsad tid.

Behöver du mer kunskap om hur du kan jobba med områden som stress, arbetssätt, mobbning och konflikter? Det är ämnen som spelar stor roll för varje människa som ingår i en organisation. Men tvärtemot vad många tror är det sådant som oftast varken kan eller bör försöka lösas på individnivå, utan som snarare kräver en översyn av själva arbetsplatsen och hur arbetet är organiserat. Här har chefer, skyddsombud och andra som jobbar med arbetsmiljön en viktig roll. Vet du vad ni behöver göra i din organisation för att leva upp till föreskrifternas krav?

Utbildningen vänder sig till dig som vill ha bättre kunskap om vad Arbetsmiljöverkets föreskrifter om organisatorisk och social arbetsmiljö innebär i praktiken. När du har gått igenom utbildningen ska du känna dig redo att arbeta vidare med de här viktiga frågorna där varje förbättring kan ge stort resultat.

Eftersom utbildningen är digital kan du själv bestämma när du vill gå den. Du har tillgång till utbildningen under obegränsad tid, och vi rekommenderar att du ser den som en resurs att komma tillbaka till när behov uppstår i vardagen.

Innehållet finns både på svenska och engelska, och du väljer språk inne i utbildningen. Digital version av boken Jobba praktiskt med OSA, en praktiskt inriktad handbok med exempel och tips, ingår.

Är du redan anmäld till webbutbildningen?

Då behöver du registrera ett Prevent-konto för att komma till utbildningen. Har du ett konto redan – gå till Mina sidor. 

Registrera ett konto!

Till Mina sidor!

Registrera en eller flera deltagare

Du måste ange ett förnamn
Du måste ange ett efternamn
Du måste ange en giltig e-postadress
Ange kursdeltagarens e-postadress.

4.500 kr
exkl. moms

Registrera fler deltagare genom att fylla i formuläret igen.

Slutför registreringen och genomför betalning av utbildningen i varukorgen.

Tillagda deltagare