Hoppa till huvudinnehållet

Systematiskt arbetsmiljöarbete i praktiken

Kursinformation
Välj datum:
Kursstart: 27 aug 2024 - 27 aug 2024
Plats: Usine Conference (Plan 3, 1tr), Västgötagatan 2

Vi är alla en del av varandras arbetsmiljö, trots att vi kanske inte alltid tänker på det. Systematiskt arbetsmiljöarbete i praktiken är en fördjupningsutbildning som hjälper dig att se arbetsmiljöarbetet som en naturlig del av vardagen. När du är klar med utbildningen kommer du att ha fått nya kunskaper om hur du organiserar, genomför och följer upp arbetsmiljöarbetet på din arbetsplats. Kunskaper du kan använda redan nästa dag.

Kombinerad webb- och lärarledd utbildning

Utbildningen består av en del på webben och en lärarledd del, och varvar föreläsningar med praktiska uppgifter, diskussioner och reflektioner utifrån egna erfarenheter. Genom praktiska uppgifter kommer du att få agera detektiv i din egen verksamhet – hur ser förutsättningarna egentligen ut och vad kan ni göra för att förbättra arbetsmiljön?

I den inledande webbdelen får du välja en verklig risk från din arbetsplats att djupdyka i, och följa den från början till slut. I den lärarledda delen får du sedan möjlighet ta den vidare genom att ställa frågor till läraren, diskutera och utbyta erfarenheter med andra.

Registrera en eller flera deltagare

Du måste ange ett förnamn
Du måste ange ett efternamn
Du måste ange en giltig e-postadress
Ange kursdeltagarens e-postadress.

8.200 kr
exkl. moms

Registrera fler deltagare genom att fylla i formuläret igen.

Är ni fler än fyra från samma företag som ska boka detta kurstillfälle, kontakta oss på utbildning@prevent.se så hjälper vi till.

Slutför registreringen och genomför betalning av utbildningen i varukorgen.

Tillagda deltagare