Hoppa till huvudinnehållet

Lyckas med kontorsförändringen

Om utbildningen

På väg mot en ny utformning av kontoret? Den här utbildningen kan underlätta förändringsprocessen. Oavsett typ av kontor eller orsak till förändringen.

Information om coronaviruset och Prevents utbildningar

Att byta klassiska cellkontor mot mer öppna kontorslösningar – eller tvärtom – innebär en större förändring än många kanske tror. Och det kräver förberedelser. Vet du vad arbetsmiljölagen ställer för krav vid förändring? Är du insatt i hur en förändring kan påverka ledarskap och medarbetarskap? Och har du koll på vilken kompetensutveckling som kan behövas inför, under och efter förändringen? Den här utbildningen ger kunskap om den analys och de förberedelser som gör att kontorsförändringen blir lyckad.

Utbildningen vänder sig till dig som på något sätt ska hantera en planerad kontorsförändring – oavsett om du till exempel har någon form av ledarroll, är skyddsombud, HR-specialist, inköpsansvarig eller arbetsmiljöansvarig. Vi varvar teori med några gruppövningar och individuell reflektion. Du får med dig användbara metoder och konkreta verktyg – och kan naturligtvis också ställa egna frågor. Efter utbildningen ska du känna till olika kontorstyper och vad forskningen säger om dem. Du ska också veta vilka faktorer som påverkar en kontorsförändring, och hur man anpassar arbetsmiljön efter individernas krav och behov.

Vill du ha tips och erbjudanden från Prevent? Läs vårt nyhetsbrev!

Företagsanpassad utbildning

Vi erbjuder gärna utbildningen i företagsanpassat format.