Hoppa till huvudinnehållet

Friskfaktorer i arbetslivet

Om utbildningen

Att satsa på friskfaktorer i arbetslivet kan bli en lönsam affär. Den här utbildningen lär dig leda arbetet med att utveckla det friska i din organisation.

Information om coronaviruset och Prevents utbildningar

Genom att kartlägga och utveckla det som fungerar bra i en organisation kan man stimulera såväl trivsel och utveckling som prestation. Det finns helt enkelt mycket att vinna på att människor trivs och mår bra. Vet du vad som definierar en friskfaktor? Och vet du hur du kan kartlägga friskfaktorerna i er organisation? Under den här utbildningen lär du dig en metod som kan hjälpa dig att utveckla det friska företaget, samtidigt som du får tips på vägen i från liknande projekt i andra företag.

Utbildningen vänder sig lika mycket till ledare, utbildare, HR-specialister och fackliga företrädare som till personal i företagshälsovården. Vi varvar teori med grupparbeten och erfarenhetsutbyten. Du kan naturligtvis också diskutera egna frågor. Efter utbildningen ska du veta vad som definierar friskfaktorer och hur du kan hitta dem på arbetsplatsen. Du ska också känna dig trygg med att du kan processleda ert arbete med att kartlägga friskfaktorer och sedan återkoppla resultatet.

Vill du ha tips och erbjudanden från Prevent? Läs vårt nyhetsbrev!

Företagsanpassad utbildning

Vi erbjuder gärna utbildningen i företagsanpassat format.