Hoppa till huvudinnehållet

Arbetsmiljö för chefer

Kursinformation
Välj datum:
Kursstart: 11 jun 2024 - 12 jun 2024
Plats: Usine Conference (Plan 3, 1tr), Västgötagatan 2
Schema: 09:00-16:00 båda dagarna.

Är du chef? Arbetsledare med personalansvar? Den här utbildningen ger dig kunskaperna du behöver för att arbeta praktiskt med arbetsmiljön.

Arbetsmiljön är ett viktigt verktyg för att skapa trivsel och goda resultat. Som chef behöver du kunna tillämpa lagar och regler för att skapa förutsättningar för en bra och säker arbetsmiljö. Har du full koll på arbetsmiljölagen? Eller behöver du mer kunskap om till exempel skillnaderna mellan arbetsmiljöansvar och straffansvar? Den här utbildningen ger förutsättningar att omsätta både krav och möjligheter i praktiken. Som chef har du en betydelsefull roll i arbetsmiljöarbetet, och en satsning på arbetsmiljön är ofta ett effektivt sätt att nå uppsatta mål.

Utbildningen vänder sig till dig som vill bli tryggare i din roll som ledare, genom att öka kunskapen om ditt ansvar och göra dig bättre på att förebygga arbetsmiljöproblem. Vi varvar föreläsningar med övningar och diskussioner. Du får med dig användbara metoder och konkreta verktyg – och kan naturligtvis också ställa egna frågor. Efter utbildningen ska du känna dig redo att på ett framgångsrikt sätt kunna leda och planera arbetsmiljöarbetet i din egen verksamhet.

Arbetsmiljö för chefer  på engelska

Arbetsmiljö för chefer finns nu även som webbutbildning.

Företagsanpassad utbildning

Vi erbjuder gärna utbildningen i företagsanpassat format.

Begär offert

Utbildningen är fullbokad, välj ett annat datum.

Registrera en eller flera deltagare

Du måste ange ett förnamn
Du måste ange ett efternamn
Du måste ange en giltig e-postadress
Ange kursdeltagarens e-postadress.

8.200 kr
exkl. moms

Registrera fler deltagare genom att fylla i formuläret igen.

Är ni fler än fyra från samma företag som ska boka detta kurstillfälle, kontakta oss på utbildning@prevent.se så hjälper vi till.

Slutför registreringen och genomför betalning av utbildningen i varukorgen.

Tillagda deltagare