Ser detta brev konstigt ut i din mailklient? Öppna i webbläsare

Hej!

Vi vill hälsa dig varmt välkommen till Regelbanken. Från och med nu har du obegränsad tillgång till allt du behöver veta inom arbetsmiljölagstiftningen – samlat på ett och samma ställe!

Med Regelbanken spar du både tid och energi!

Nu behöver du inte söka på Internet efter alla de lagar, föreskrifter och förordningar som gäller inom arbetsmiljö och miljö. Du behöver inte heller fråga runt efter rättsfall från miljö-, arbetsmiljö-, arbetsrätts- och arbetsskademål. På Regelbanken har du tillgång till allt – samlat och sökbart. Du kan läsa mer i manualen här.

Använd Regelbankens guider och mallar!

Hur startar och driver man ett systematiskt arbetsmijöarbete på arbetsplatsen? Ta hjälp av Regelbanken. Här hittar du ett smart verktyg med både mallar och guider som hjälper och vägleder genom hela processen!

Regelbanken håller dig uppdaterad – var du än är!

Du vet väl att du inte ens behöver logga in på Regelbanken varje gång du vill få reda på vad som händer inom ett visst område? Markera bara de delar inom Regelbanken du är intresserad av att prenumerera på. Då får du alla förändringar och uppdateringar direkt till din e-post eller RSS-läsare!

Dina inloggningsuppgifter är samma som till webbshopen. Om du loggar in på "Min sida" kan du flytta din prenumeration till en annan användare i företaget. Under Min sida ser du dina övriga prenumerationer på Prevents webbprodukter.

Vi hoppas att du kommer få stor glädje och nytta av Regelbanken!

 

Vänliga hälsningar

Prevent

Prevent, Box 20133, 104 60 Stockholm
tel: 08-402 02 20, fax: 08-402 02 50, kundservice@prevent.se