Översättningar görs automatiskt av Google Translate och Prevent ansvarar inte för att de är korrekta.

PRESSINBJUDAN Träffa Prevent på Gilla Jobbet!

Ge dig ut på en fiktiv konliktfylld bussresa, kartlägg IT-stressen på din arbetsplats eller hör Lennart Ekdahl leda paneldebatten om hållbart arbetsliv. Det är några av Prevents aktiviteter på Gilla Jobbet på Stockholmsmässan 24–25 oktober.

Under två dagar får alla som är engagerade i arbetsmiljöfrågor tillfälle att träffas och ta del av en mängd arrangemang. Prevent, som är en av arrangörerna, bidrar bland annat med:

Händelserik bussresa Följ med på en fiktiv busstur där besökarna är resenärer och får hjälpa till att lösa olika konfliktfyllda situationer som en busschaufför ställs inför. Det hela gestaltas av skådespelare och varje busstur innehåller nya scener.

Webbprodukter I ett showroom visas webbprodukter och webbutbildningar som underlättar arbetsmiljöarbetet. Kom och prova på exempelvis Maskinkörkortet, Kemiguiden, Regelbanken, Säker i butik, Bättre vardag eller kartlägg IT-stressen på jobbet.

Filmfestival På Gilla Jobbets filmfestival visas filmer med arbetsmiljöanknytning. Prevent deltar med två filmer, "501:a gången gillt" och "Lås säkert – det kan gälla livet".

Arbetsmiljöstipendiet Den 25 oktober klockan 14.00 delar Prevent ut Arbetsmiljöstipendiet 2012. I år är det tre skyddsombud som tävlar om priset.

Hållbart arbetsliv Under Träffpunkt högskolor och universitet arrangeras en paneldebatt om hur arbetsmiljöforskning och utbildning kan ge ett hållbart arbetsliv. Debatten leds av Lennart Ekdal. En utmärkelse för bästa arbetsmiljöuppsats delas också ut.

Inspirerande seminarier Nya chefer och skyddsombud får grundläggande arbetsmiljökunskaper under ett seminarium med Per-Arne Spiik. Prevent arrangerar också seminariet ”Kom igång med systematiskt arbetsmiljöarbete”.

Biblioteket Kom och prata arbetsmiljöutbildningar och böcker med Prevent.

Nyheter med tidningen Arbetsliv Prevents tidning Arbetsliv är officiell eventtidning och redaktionen finns på plats för att kontinuerligt publicera nyheter och webb-tv-inslag från Gilla Jobbet. Se www.prevent.se/arbetsliv.

Läs mer på www.gillajobbet.se

För pressackreditering, kontakta Joanna Mossberg, 070-790 54 80, joanna.mossberg@grayling.com

Ladda ner

Prenumerera på pressmeddelanden och nyheter

Få pressmeddelande direkt till dig via RSS eller e-post genom vår tjänst på Cisionwire. 

Prenumerera