Översättningar görs automatiskt av Google Translate och Prevent ansvarar inte för att de är korrekta.

Nominera till Arbetsmiljöstipendiet

Har du en chef eller ett skyddsombud nära dig som borde uppmärksammas för sitt arbetsmiljöarbete? Nominera hen till Arbetsmiljöstipendiet!

Nu är det dags att skicka in årets nomineringar till Arbetsmiljöstipendiet.

– Det finns många eldsjälar som påverkar utvecklingen av arbetsmiljön på sin egen arbetsplats. Ofta gör de inte så mycket väsen av sig, utan tycker att det är självklart, men det ger positiva effekter både för kollegor och företaget i stort, säger Maria Schönefeld, vd på Prevent.

Arbetsmiljöstipendiet delas ut av Prevent varje år till personer verksamma i privata företag som aktivt arbetat för att utveckla och förbättra arbetsmiljön.

År 2017 gick Arbetsmiljöstipendiet till Caroline Ekblom, ekonomi och HR-chef på AA Logistik, Alfr. Anderssons Logistik AB i Västerås och Britt-Marie Söderberg, ambulanssjukvårdare och huvudskyddsombud på Premedic Östergötland AB, Finspång. De fick vardera 15 000 kronor.

– De är båda väldigt bra exempel på hur uthålligt arbetsmiljöarbete får stor betydelse för företaget. Bland annat har det i de här fallen medfört effektivare arbetssätt och även konkurrensfördelar, säger Maria Schönefeld, vd på Prevent.

Sista dag för att nominera till årets stipendium är 15 maj. Vinnarna utses i början av hösten.

Läs mer om Arbetsmiljöstipendiet och hur du gör för att nominera.

Kontakt

Maria Schönefeld, vd, 070-523 63 83,

Christine Törnquist, kommunikatör, 08-402 02 39.

Prenumerera på pressmeddelanden och nyheter

Få pressmeddelande direkt till dig via RSS eller e-post genom vår tjänst på Cisionwire. 

Prenumerera