Översättningar görs automatiskt av Google Translate och Prevent ansvarar inte för att de är korrekta.

Missa inte vårens arbetsmiljöutbildningar

Många företag i Sverige har utländska ägare, vilket gör att det blir allt vanligare med chefer från andra länder. Därför är en av vårens nyheter hos Prevent en engelskspråkig utbildning om arbetsmiljö som vänder sig till utländska chefer i Sverige. 

– Vi har märkt en allt större efterfrågan på en engelskspråkig utbildning som fokuserar på vad man behöver veta om arbetsmiljö om man jobbar som chef i Sverige. Därför känns det jätteroligt att vi nu kan erbjuda just en sådan utbildning, säger Camilla Enocksson som är projektledare på Prevent.

Bland vårens nyheter finns också en utbildning om syn och belysning i arbetslivet. Är ljuset bra mår man bättre och jobbar mer effektivt. Den nya utbildningen ger kunskap som både förbättrar belysningen på arbetsplatsen och ökar beställarkompetensen vid upphandling av ny belysning.

Maria Ritzén, utbildningsledare på Prevent, vill också slå ett slag för utbildningen Systematiskt arbetsmiljö i praktiken.

– Den är en riktig kickstart för att komma igång med arbetsmiljöarbetet. Om man behöver hjälp med att få igång processen och behöver veta hur man gör rent konkret ska man boka den utbildningen.

Prevent har drygt 20 olika utbildningar i sitt utbud. Den mest populära utbildningen är grundutbildningen Bättre arbetsmiljö – BAM. Den hålls i Stockholm, Göteborg och Malmö, men kan liksom Prevents övriga utbildningar ges ute på ett företag och anpassas till förutsättningarna där.

Sammanlagt planeras 87 ordinarie kurstillfällen under året för Prevents utbildningar.

Mer information

Om Prevents utbildningar: www.prevent.se/utbildning
Se bilaga med kalendarium över vårens utbildningar

Kontakt
Maria Ritzén, utbildningsledare, 070-530 01 99, maria.ritzen@prevent.se

Camilla Enocksson, projektledare för engelska chefsutbildningen, 070-102 73 04, camilla.enocksson@prevent.se

Ladda ner

Prenumerera på pressmeddelanden och nyheter

Få pressmeddelande direkt till dig via RSS eller e-post genom vår tjänst på Cisionwire. 

Prenumerera