Översättningar görs automatiskt av Google Translate och Prevent ansvarar inte för att de är korrekta.

Arbetsliv på webben i ny form

Webbupplagan av tidningen Arbetsliv har gjorts om. Den nya versionen är anpassad både för datorskärm, mobiltelefon och surfplatta. Layouten har gjorts om för att överensstämma med papperstidningens form.

Arbetsliv på webben uppdateras dagligen med de senaste nyheterna om arbetsmiljö och har cirka 16 000 unika besökare varje månad.

– Nya webbupplagan av Arbetsliv presenterar innehållet på ett tydligare sätt till exempel genom att läsaren kan välja ut intressanta ämnen och söka efter artiklar om dem, säger chefredaktör Marianne Zetterblom.

En annan nyhet är att man kan följa Twitterflödet på startsidan, antingen tidningens eget eller någon arbetsmiljöfråga som känns extra aktuell.

– Nu ser Arbetsliv på webben mer ut som en tidning än tidigare. Jag är väldigt nöjd med den nya formen och tror att den bidrar till en roligare läsupplevelse, säger Marianne Zetterblom.

Sex gånger per år kommer papperstidningen med mer djupgående artiklar, tips och goda exempel på hur man kan förbättra arbetsmiljön. Varje vecka kommer ett nyhetsbrev med de senaste webbnyheterna, och även här har formen gjorts om för att stämma överens med papperstidning och webbupplaga.

Till Arbetsliv www.prevent.se/arbetsliv/

Prenumerera på pressmeddelanden och nyheter

Få pressmeddelande direkt till dig via RSS eller e-post genom vår tjänst på Cisionwire. 

Prenumerera