Hoppa till huvudinnehållet

Projektledare inom arbetsmiljö

Är du en engagerad projektledare som har erfarenhet av att arbeta med tjänstedesign och digital produktutveckling? Vill du bidra till att företag och organisationer kan förbättra arbetsmiljön genom kunskap?

Prevent är Sveriges största arbetsmiljöutbildare och förmedlar kunskaper som hjälper företagen att förbättra arbetsmiljön. Nu rekryterar vi en projektledare med intresse för kunskapsöverföring inom arbetsmiljöområdet och med erfarenhet av digitala produktionsprojekt. Som projektledare arbetar du brett inom arbetsmiljöområdet och har fokus på den digitala utvecklingen med dess möjligheter. Du har ett nära samarbete med företrädare för arbetsmarknadens parter, andra projektledare samt kommunikatörer och övriga medarbetare på Prevent.

På Prevent får du möjlighet att arbeta med trevliga kollegor i moderna och anpassade lokaler vid Medborgarplatsen på Södermalm, Stockholm. Tjänsten är en heltidstjänst med tillsvidareanställning som inleds med provanställning. Sista ansökningsdag är den 15 augusti. Urvalsprocessen påbörjas tidigast den 4 augusti. I den här rekryteringen samarbetar vi med Poolia. Välkommen med din ansökan!

Ansök hos Poolia

Om tjänsten

Prevents arbetsmiljöprodukter utvecklas i nära samarbete med partsorganisationer, målgrupper, sakkunniga och externa samarbetspartners inom digital produktutveckling. I rollen som projektledare ingår omvärldsbevakning och analys för att hitta innovativa lösningar utifrån behov samt kvalitetssäkring av funktion, innehåll, design och teknik. I rollen kommer du leda projekt som syftar till att utveckla, revidera och ta fram:

  • Kunskapsinnehåll, metoder och utbildningsmaterial
  • Digitala lösningar för webb och utbildning

Kontaktpersoner:
Stefan Wiberg, utvecklingschef tel 08-402 02 06
Johan Mellnäs, facklig representant tel 08-402 26

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av att driva och genomföra projekt, har kunskap inom arbetsmiljöområdet och erfarenhet av produktutveckling med ett digitalt fokus. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i agila projekt och prioritera mellan resurser, omfattning och tid. Har du erfarenhet av att arbeta med tjänstedesign och digital produktutveckling är det meriterande. Du är nyfiken på teknik och vill gärna hitta innovativa lösningar utifrån behov. För att kunna prioritera rätt i projekten krävs en bred kunskap om digital utveckling och känsla för kvalitetssäkring av funktion, innehåll, design och teknik. Vidare är du analytiskt lagd och har kunskap om olika analysverktyg och BI-verktyg för uppföljning samt har viss vana av webb och LMS. Vi tror att du har utbildning inom någon av inriktningarna digital utveckling, organisation, personal, beteendevetenskap, folkhälsovetenskap, arbetsmiljö eller likvärdigt. Du talar och skriver svenska flytande och har goda kunskaper i engelska.

För att lyckas i rollen är du en projektledare som skapar goda relationer, samarbeten och som är kommunikativ. Ditt arbetssätt är strukturerat och du driver dina arbetsuppgifter på ett ansvarsfullt sätt. Vi tror att du också vill göra skillnad i ditt arbete och hos Prevent får du den möjligheten!

Om verksamheten

Prevent är en ideell organisation med cirka 40 anställda och ägs av Svenskt Näringsliv, LO och PTK. Uppdraget är att underlätta för arbetsplatserna att skapa en god arbetsmiljö genom att informera, utbilda och ta fram användbara produkter som är till hjälp i arbetsmiljöarbetet. Allt vi gör står fackförbund och arbetsgivare bakom tillsammans. Prevent har kollektivavtal.

Ansök hos Poolia
Hitta på sidan