Hoppa till huvudinnehållet
Tekniska problem med nyhetsbrev och mejlskolor

Just nu går det inte att anmäla sig till våra nyhetsbrev och mejlskolor. Vi jobbar med att lösa problemet.

Prevent söker systemförvaltare

Vill du arbeta med systemförvaltning och bidra till utveckling inom utbildningar? Har du teknisk kompetens, ser möjlighet med ny teknik och är intresserad av pedagogik? Vi söker dig som är nyfiken och vågar prova nya vägar men också tycker om att hjälpa kunder och kollegor i det dagliga.

Tjänsten är placerad i moderna, anpassade och trevliga lokaler vid Medborgarplatsen på Södermalm, Stockholm. Prevent erbjuder heltid, tillsvidareanställning med sex månader provanställning. Kollektivavtal finns. Här får du möjlighet att arbeta med härliga kollegor i en organisation som har fokus på arbetsmiljö. Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök hos Poolia

Om tjänsten

Prevent erbjuder många olika utbildningsalternativ och har bland annat både öppna schemalagda kurser och företagsanpassade utbildningar som ges som lärarledda klassrumsutbildningar, lärarledda utbildningar på distans samt webbutbildningar. Utbildningsavdelningen på Prevent består av 6 personer och av ett externt utbildarnätverk med ungefär 40 personer där alla är specialister på sina områden.

I rollen kommer du att ha förvaltningsansvaret för utbildningsavdelningens olika systemstöd och integrationerna mot verksamhetens system. Pedagogisk och teknisk utveckling sker ständigt, till stöd för utbildningarna finns komplexa och integrerade system. Rollen är till stor del operativ men du kommer också att arbeta med strategiska delar och utveckling. Du behöver kunna driva frågor framåt, själv vara pedagogisk och bra på att omsätta idéer till verklighet. Det här är en självständig roll där du samarbetar med stora delar av organisationen. Att kommunicera och samarbeta med kunder, användare, kursdeltagare, utbildare och systemleverantörer är en viktig del.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

  • Förvaltning, administration och utveckling av Prevents Learning Management System – med fokus på att utveckla processer för att stärka kundupplevelsen före, under och efter utbildning.
  • Förvaltningsansvar – drift, administration, utveckling och test av utbildningsverksamhetens systembild som utöver LMS innefattar Microsoft 365 och integrationerna.
  • Kontaktperson och kravställare gentemot leverantörer.
  • Effektivisera och modernisera processer för mer verksamhetsnytta med stöd av IT lösningar.
  • Vidareutveckla resultatuppföljningen av utbildningar och progressionsrapporter.
  • Omvärldsanalys för att bidra till utveckling av tekniska lösningar för ökad kundnytta.
  • Utbilda användare och vara ett stöd till utbildningsavdelningen.
  • Support och rådgivning till kunder i samverkan med utbildningsledare avseende webbkurser inom arbetsmiljöområdet.

Vem är du?

Vi söker dig med erfarenhet av att arbeta med systemförvaltning i liknande organisationer. Har du även arbetat med eller medverkat i utveckling av LMS är det en fördel. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda processer och projekt. Din kommunikationsförmåga är god och att du behärskar svenska och engelska, både skriftligt och muntligt.

Arbetet är till stora delar självständigt varför du måste trivas med att vara drivande, att utveckla frågor både på eget initiativ och i samverkan med andra. För att lyckas i rollen är du ansvarstagande med förmåga att skapa goda relationer och samarbeten såväl internt som externt. Du har en god problemlösningsförmåga och arbetar strukturerat. Vi tror att du också vill göra skillnad med ditt arbete och hos Prevent får du den möjligheten!

Om verksamheten

Alla vinner på en bättre arbetsmiljö. Prevent förmedlar kunskap om hur man genom ett hälsofrämjande arbetsmiljöarbete kan skapa framgångsrika företag där alla är säkra och mår bra. Vi är en ideell organisation som ägs av Svenskt Näringsliv, LO och PTK. Det innebär att allt vi gör är framtaget av arbetsgivare och fackförbund tillsammans.

Vi underlättar för arbetsplatserna att skapa en god arbetsmiljö genom att informera, utbilda och ta fram användbara produkter som är till hjälp i arbetsmiljöarbetet.

Ansök hos Poolia

Om Prevent

Hitta på sidan