Översättningar görs automatiskt av Google Translate och Prevent ansvarar inte för att de är korrekta.

Redovisningsansvarig till Prevent

Ansök här

Är du utvecklingsinriktad med en bred erfarenhet inom redovisning och systemförvaltning? Vill du arbeta i en organisation som underlättar för arbetsplatserna att skapa en god arbetsmiljö? I rollen som redovisningsansvarig får du möjlighet att arbeta självständigt med tyngdpunkten på redovisning tillsammans med utvecklingsarbete avseende system och processer. Prevent förmedlar kunskaper som hjälper företagen att förbättra arbetsmiljön. En bra arbetsmiljö innebär att alla jobbar säkert och mår bra, vilket bidrar till ökad hälsa och lönsamhet. Alla vinner på en bättre arbetsmiljö.

Det här är ett vikariat under 12 månader hos Prevent, som finns i moderna lokaler vid Medborgarplatsen. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Som redovisningsansvarig på Prevent kommer du att arbeta med månads- och årsbokslut, projektredovisning, och att upprätta årsredovisningar. Du blir delaktig i den kommande uppgradering och implementering av Microsoft BC (från nuvarande Microsoft NAV) samt i andra systemutvecklingsprojekt som är kopplade mot ekonomisystemet.

I rollen arbetar du nära redovisningsekonom, controller och administrativ chef men du har även samarbeten med stora delar av verksamheten vad gäller utveckling av system och processer.

Vem är du?

Vi söker dig som har en bred redovisningsbakgrund och som har några års erfarenhet av likande arbetsuppgifter. Du är självständig i ditt arbete och du har erfarenhet av bokslut. Vidare kan du initiera förbättrings- och utvecklingsprojekt för att engagerat bidra till fortsatt utveckling. Rollen kräver att du har ett systemintresse, och om du har erfarenhet av att leda projekt inom ekonomi eller IT ser vi det som meriterande.

Som person är du driven med känsla för både detaljer och helhet. Du är strukturerad och analytisk i ditt sätt att arbeta, kommunikativ samt har en god förmåga att skapa bra relationer med medarbetare i organisationen.

Om Prevent

Alla vinner på en bättre arbetsmiljö. Prevent förmedlar kunskap om hur man genom ett hälsofrämjande arbetsmiljöarbete kan skapa framgångsrika företag där alla är säkra och mår bra. Vi är en ideell organisation som ägs av Svenskt Näringsliv, LO och PTK. Vi underlättar för arbetsplatserna att skapa en god arbetsmiljö genom att informera, utbilda och ta fram användbara produkter som är till hjälp i arbetsmiljöarbetet.Det innebär att allt vi gör är framtaget av arbetsgivare och fackförbund tillsammans. På Prevent arbetar cirka 40 personer. Prevent har kollektivavtal. 

Ansökan

Ansök hos Poolia genom den här länken