Översättningar görs automatiskt av Google Translate och Prevent ansvarar inte för att de är korrekta.

Kommunikatör till Prevent

Vill du underlätta för arbetsplatserna att skapa en god arbetsmiljö? Är du även en skicklig kommunikatör med bred digital erfarenhet och god förmåga att skapa samarbeten såväl internt som externt? Prevent söker nu två vikarierande kommunikatörer.

Ansök här

Prevent förmedlar kunskaper som hjälper företagen att förbättra arbetsmiljön. En bra arbetsmiljö innebär att alla jobbar säkert och mår bra, vilket bidrar till ökad hälsa och lönsamhet. Alla vinner på en bättre arbetsmiljö.

Det här är två vikariat på heltid under 12 respektive 6 månader hos Prevent, som finns i moderna lokaler vid Medborgarplatsen. Du kommer att ingå i kommunikationsteamet som består av 12 personer. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Som kommunikatör på Prevent får du möjlighet att arbeta brett med många olika typer av uppgifter i en driven och engagerad grupp. Du kommer att projektleda, upphandla, genomföra och följa upp kommunikationsinsatser. Vidare kommer du att ta fram och publicera anpassade texter för alla kanaler samt samordna, planera och följa upp olika marknadsföringsaktiviteter. Du är även redaktör för webben och delaktig i det dagliga kommunikationsarbetet med texter, bilder och uppdateringar.

I rollen ingår även att:
– vara ett kommunikativt stöd i verksamheten
– kvalitetssäkra innehåll och kampanjer
– uppföljning och optimering till exempel genom besöksstatistik och konverteringar
– arbeta med utåtriktade aktiviteter som mässor, seminarier och arrangemang

Vem är du?

Du har relevant eftergymnasial utbildning inom kommunikationsområdet. Vidare har du några års erfarenhet av att arbeta på en kommunikationsavdelning eller byrå, och vi ser det som meriterande med erfarenhet av att leda projekt.

Tjänsten kräver att du är en god skribent med känsla för att hitta rätt tonalitet och form beroende på kanal och målgrupp. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Vi vill att du har erfarenhet av att arbeta med olika kommunikationskanaler och besitter goda kunskaper för att skapa engagerande innehåll på webben och i sociala mediekanaler. Du har erfarenhet av bildhantering, grafisk formgivning och att arbeta med webbpubliceringsverktyg så som EpiServer.

Som person är du driven, kreativ, hjälpsam och prestigelös med känsla för både detaljer och helhet. Du är bra på att se sammanhang och kan växla mellan operativt och strategiskt arbete. Du arbetar lika bra självständigt som i grupp och kommer gärna med nya idéer.

Om Prevent

Alla vinner på en bättre arbetsmiljö. Prevent förmedlar kunskap om hur man genom ett hälsofrämjande arbetsmiljöarbete kan skapa framgångsrika företag där alla är säkra och mår bra. Vi är en ideell organisation som ägs av Svenskt Näringsliv, LO och PTK. Det innebär att allt vi gör är framtaget av arbetsgivare och fackförbund tillsammans.

Vi underlättar för arbetsplatserna att skapa en god arbetsmiljö genom att informera, utbilda och ta fram användbara produkter som är till hjälp i arbetsmiljöarbetet. Besök prevent.se – kunskaper för en bättre arbetsdag!

På Prevent arbetar cirka 40 personer varav 12 på kommunikationsavdelningen. Prevent har kollektivavtal.

Ansökan

Ansökan skickas till Poolia genom den här länken