Översättningar görs automatiskt av Google Translate och Prevent ansvarar inte för att de är korrekta.

Controller till Prevent

Vill du arbeta i en organisation som underlättar för arbetsplatserna att skapa en god arbetsmiljö? Här är en roll där du kan göra skillnad och där du får möjlighet att påverka. Som controller arbetar du nära verksamheten med ekonomiuppföljning, analys, utveckling och effektivisering av processer.

Ansök här

Prevents uppdrag är att förmedla kunskaper som hjälper företagen att förbättra arbetsmiljön. En bra arbetsmiljö innebär att alla jobbar säkert och mår bra, vilket bidrar till ökad hälsa och lönsamhet. Alla vinner på en bättre arbetsmiljö.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos Prevent.

Om tjänsten

Som controller rapporterar du till administrativ chef och arbetar tillsammans med redovisningsansvarig nära stora delar av verksamheten med ekonomifrågor, ekonomiuppföljning och utveckling.

Tjänsten är bred och varierad men dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • analysera, följa upp och kvalitetssäkra månadsbokslut
  • stötta verksamheten med rapporteringssystem och delta i systemprojekt
  • uppföljning av projekt tillsammans med projektansvarig
  • utveckling av nyckeltal, indikatorer och mål inom nuvarande BI-system
  • styrning och uppföljning av investeringar samt kostnadsuppföljning av avtal
  • budgetarbete och prognosarbete tillsammans med avdelningsansvariga
  • kalkyler för prissättning av produkter.

Du blir även delaktig i den kommande uppgradering och implementering av Microsoft BC (från nuvarande Microsoft NAV) samt i andra systemutvecklingsprojekt som är kopplade mot ekonomisystemet.

Vem är du?

Vi söker dig som har civilekonomexamen eller motsvarande och som har arbetat som controller under minst ett par år. Du har ett systemintresse och är van att arbeta i BI system, ekonomisystem och har mycket goda kunskaper inom Excel. För att lyckas i rollen är du självständig i ditt arbete tillsammans med en god förmåga att skapa samarbete. Vidare kan du initiera förbättrings- och utvecklingsprojekt för att engagerat bidra till fortsatt utveckling av verksamheten.

Som person är du driven och nyfiken med känsla för såväl detaljer som helhet. Du är strukturerad och analytisk i ditt sätt att arbeta, kommunikativ samt har en god förmåga att skapa bra relationer med medarbetare i organisationen.

Om verksamheten

Alla vinner på en bättre arbetsmiljö. Prevent förmedlar kunskap om hur man genom ett hälsofrämjande arbetsmiljöarbete kan skapa framgångsrika företag där alla är säkra och mår bra. Vi är en ideell organisation som ägs av Svenskt Näringsliv, LO och PTK. Det innebär att allt vi gör är framtaget av arbetsgivare och fackförbund tillsammans. Prevent underlättar för arbetsplatserna att skapa en god arbetsmiljö genom att informera, utbilda och ta fram användbara produkter som är till hjälp i arbetsmiljöarbetet.

På Prevent arbetar cirka 40 personer i trevliga lokaler vid Medborgarplatsen i Stockholm. Prevent har kollektivavtal.

Ansökan

Ansök hos Poolia genom den här länken