Översättningar görs automatiskt av Google Translate och Prevent ansvarar inte för att de är korrekta.

Frukostseminarium: Boost, bättre bäst − i samarbete med Sveriges HR Förening

Ett inspirerande seminarium för dig som jobbar med HR och är nyfiken på ett positivt och hälsofrämjande ledarskap. Föreläsare är Lisa Markström på Prevent.

Fokus på styrkor istället för problem är ett uppskattat arbetssätt, och att stärka det positiva är ett effektivt sätt att nå sina mål. När chefen visar vägen för arbetsgruppen genom att stärka det som fungerar får man en utveckling och drivkraft som leder till bra prestationer.

Många chefer har fullt upp med den dagliga verksamheten, men vill samtidigt hjälpa sin arbetsgrupp att nå nya höjder genom ett ledarskap som förstärker det som gruppen är bra på. Ett viktigt mål för HR är att stötta cheferna i det arbetet. Både chefens individuella och organisatoriska förutsättningar behöver finnas på plats för att kunna jobba med ett hälsofrämjande ledarskap. Därefter gäller det att komma igång. Börja prata om de här frågorna! Fundera över på vilket sätt din organisation är hälsofrämjande och vad ni kan göra mer av.

Under seminariet, som arrangeras av Sveriges HR Förening, ger Lisa Markström från Prevent några enkla tips för att komma igång med att stärka det som är bra, vilket brukar kallas hälsofrämjande ledarskap. Du får handfasta råd om vad du kan arbeta vidare med i vardagen och hur du kan gå tillväga. Det här är ett inspirerande seminarium för dig som är nyfiken på ett positivt och hälsofrämjande ledarskap.

Anmäl dig via e-post här nedanför!

Om föreläsaren Lisa Markström

Lisa Markström är projektledare på Prevent. Hon brinner för att skapa konkreta stöd i vardagen för chefer som vill leda med fokus på sina egna och arbetsgruppens styrkor. Lisa Markström är pedagog i grunden och en viktig drivkraft för henne är att få saker och ting att bli användarvänliga och lätta att förstå. Lisa Markström har ansvarat för utvecklingen av Prevents kostnadsfria webbverktyg om hälsofrämjande ledarskap, vilket ger inspiration och konkreta tips och råd om hur man kan arbeta.

Tid 08.00-09.30

Malmö 18/9
Plats: Elite Hotel Savoy. Norra Vallgatan 62, Malmö
Sista anmälningsdag: 2019-09-17

Gävle 24/9
Plats: Elite Grand Hotel. Kyrkogatan 28, Gävle
Sista anmälningsdag: 2019-09-23

Norrköping 26/9
Plats: Elite Hotel. Tyska torget 2, Norrköping
Sista anmälningsdag: 2019-09-25

Anmälan

Anmäl dig genom att mejla namn, företag, epost, mobilnummer, befattning samt vilket frukostseminarium du önskar gå på till event@sverigeshrforening.se Kostnadsfritt om du uppger att du bokar genom Prevent (ordinarie pris för icke medlem i Sveriges HR Förening är 1 200 kronor).

Avbokningsvillkor: Avboka senast 48 timmar innan startdatum, annars tas en avgift på 600 kronor.