Hoppa till huvudinnehållet

Lär dig mer om arbetsmiljöarbete i praktiken

Kanske är du chef, skyddsombud eller arbetsmiljöansvarig? Kanske arbetar du med HR? Oavsett vilken roll du har så behöver du kunna tolka kraven i Arbetsmiljöverkets föreskrifter om systematiskt arbetsmiljöarbete – och praktiskt kunna hantera dem i din dagliga verksamhet. I den här utbildningen får du lära dig mer om vad ni behöver göra för att undersöka, riskbedöma, åtgärda, kontrollera och dokumentera på ett sätt som gynnar verksamheten.

SAM klassrum – för dig som vill ha lärarledd utbildning

Utbildningen vänder sig till dig som vill göra lönande arbetsmiljöarbete till vardag. Vi varvar föreläsningar med övningar, diskussioner och reflektioner kring egna erfarenheter. Efter avslutad kurs ska du känna att du förstår och kan omsätta AFS 2001:1 i praktiken. Du kan välja om du vill gå utbildningen traditionellt i klassrum eller som lärarledd distansutbildning.

Boka här!

Webb – för dig som vill vara flexibel

Innehållet motsvarar klassrumsutbildningen men du planerar själv din utbildning och har tillgång till webbutbildningen så länge du vill. Vi rekommenderar att du ser den som en resurs att återvända till vid behov. Utbildningen finns på svenska och engelska, du väljer språk inne i utbildningen. E-bok ingår.

Boka här!

"Mycket engagerad kursledare, det smittade av sig när vi hade våra diskussioner, alla gillade upplägget. Jag kommer att gå fler kurser hos er och rekommendera dem till andra. TACK!"

Kursdeltagare Systematiskt arbetsmiljöarbete i praktiken - våren 2022

Sök stöd för utbildning

Stödet gäller för lärarledda distansutbildningar, webbutbildningar och klassrumsutbildningar. Ni kan också få ersättning för företagsanpassade utbildningar som passar ditt företag.

Sök stöd till utbildning