Översättningar görs automatiskt av Google Translate och Prevent ansvarar inte för att de är korrekta.

Aktuellt

Pressmeddelande

Hur påverkar det nya coronaviruset arbetsmiljön? Vilket ansvar har arbetsgivaren? Hur kan man undvika smitta? Det nya coronaviruset väcker många frågor. För att stötta företagen har Prevent tagit fram en ny digital checklista som kan användas på alla arbetsplatser.

Till checklistan

Till pressmeddelandet

Många jobbar hemifrån just nu för att minska smittspridningen. Här finns tips på vad man kan tänka på för att det ska fungera så bra som möjligt. Det handlar om sådant som ergonomi, ansvar för arbetsmiljön, sociala kontakter och balansen mellan jobb och fritid.

Läs mer om distansarbete

arbetsmiljö online

Här finns ett 15-tal kostnadsfria webbutbildningar för olika branscher, till exempel handeln, restauranger och skogsnäringen. Se efter vilken som passar dig! De flesta utbildningar tar omkring en timme att genomföra.

Till webbutbildningarna

nytt jobb

Vill du vara med och underlätta för arbetsplatserna att skapa en god arbetsmiljö? Som controller på Prevent arbetar du nära verksamheten med ekonomiuppföljning, analys, utveckling och effektivisering av processer. Vi sitter i moderna och trevliga lokaler vid Medborgarplatsen i Stockholm. 

Läs mer och ansök

Sveriges störstaarbetsmiljötidning
Arbetsliv

Att våga berätta om misstag på jobbet leder ofta till nya lärdomar och till att organisationen utvecklas. Särskilt viktigt med öppenhet är det i branscher där säkerheten är hög och där ett litet misstag kan få ödesdigra konsekvenser.

Så lyckas du med distansarbetet Bild: Charles Deluvio/Unsplash
Arbetsliv

Tycker du att är svårt att fokusera när du jobbar hemifrån och lite krångligt med tekniken? Här kommer tips och råd som underlättar arbetet på hemmakontoret.

Webbutbildningen eBAM - Bättre arbetsmiljö