Översättningar görs automatiskt av Google Translate och Prevent ansvarar inte för att de är korrekta.

Good Practice Awards

Good Practice Awards är en tävling inom EU-kampanjen 2018–2019, Säker hantering av farliga ämnen. Ditt företag eller organisation tävlar med sitt bästa innovativa och enastående kemiexempel.

Utmärkelserna delas ut för att uppmärksamma och sprida framgångsrika och nyskapande lösningar för säkrare användning och hantering av farliga ämnen. I Sverige utses två vinnare, varav en vinnare från ett företag/organisation med fler än 100 anställda och en vinnare med färre än 100 anställda. För inspiration till tävlingen kan du kika på exemplen från kampanjen 2016–2017. 

Vad kan du vinna?

Vinnarna får förutom den stora äran och uppmärksamhet i Prevents och arbetsmarknadens partners kanaler, en programpunkt under Gilla Jobbet 2019. Gilla Jobbet är arbetsmarknadens parters unika satsning för att inspirera till ett förebyggande och hälsofrämjande arbetsmiljöarbete på landets arbetsplatser. Vinnarna får även delta på en nätverkslunch med juryn under samma dag. 

De svenska vinnarnas bidrag går vidare till den EU-gemensamma tävlingen där en resa till Bilbao och deltagande i kampanjens avslutningsceremoni* ligger i potten. De bidrag som vinner EU-tävlingen uppmärksammas stort genom den Europeiska Arbetsmiljöbyrån (EU-OSHA). 

Sista dagen att tävla var den 16 december 2018

Vid frågor om tävlingen mejla till gpa.sverige@prevent.se.   

*Vinnande företag/organisation får skicka två representanter.

 

Tillbaka till Kemihjälpen