Översättningar görs automatiskt av Google Translate och Prevent ansvarar inte för att de är korrekta.

Ledig tjänst

Är du en skicklig kommunikatör med kundfokus som vill förmedla kunskaper och inspirera för att hjälpa företagen att förbättra arbetsmiljön? För Prevents räkning söker vi nu en kommunikatör som har en bred digital erfarenhet, är intresserad av utvecklingen inom kommunikationsområdet och har god förmåga att skapa samarbeten såväl internt som externt. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Prevents moderna lokaler vid Medborgarplatsen. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som kommunikatör på Prevent ingår du i en driven och engagerad grupp där du kommer att arbeta brett med många olika typer av uppgifter. Du har ett engagemang för arbetsmiljöfrågor. Du kommer att projektleda, upphandla, genomföra och följa upp kommunikationsinsatser. Vidare kommer du att ta fram och publicera anpassade texter för alla kanaler samt samordna, planera och följa upp olika marknadsföringsaktiviteter. Du är även redaktör för webben och delaktig i det dagliga kommunikationsarbetet med texter, bilder, uppdateringar och deltar i utvecklingen av Prevents kanaler.

I rollen ingår även att

  • vara ett kommunikativt stöd i verksamheten
  • arbeta med utåtriktade aktiviteter som mässor, seminarier och arrangemang
  • kvalitetssäkra innehåll och kampanjer
  • arbeta praktiskt med data, uppföljning och optimering genom att till exempel följa upp besöksstatistik och konverteringar.

Utbildning och erfarenhet

Du har relevant eftergymnasial utbildning inom kommunikationsområdet. Vidare har du några års erfarenhet av att arbeta på en kommunikationsavdelning eller byrå, och vi ser det som meriterande med erfarenhet av att leda projekt.

Tjänsten kräver att du är en god skribent med känsla för att hitta rätt tonalitet och form beroende på kanal och målgrupp. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Vi vill att du har erfarenhet av att arbeta med olika kommunikationskanaler och besitter goda kunskaper av att arbeta med rörlig bild för att skapa engagerande innehåll på webben och i sociala mediekanaler. Du har erfarenhet av bildhantering, grafisk formgivning och att arbeta med webbpubliceringsverktyg som EpiServer.

Som person är du driven, kreativ, hjälpsam och prestigelös med känsla för både detaljer och helhet. Du är bra på att se sammanhang och kan växla mellan operativt och strategiskt arbete. Du arbetar lika bra självständigt som i grupp och kommer gärna med nya idéer.

Kontakt och ansökan (Poolia)